powerlams-blob3

Over POWERLAMS

Lees meer
powerlams-blob10

Voorgeschiedenis

In de jaren 80 kon ik als jonge kerel ervaren hoe mijn vader met veel liefde, deskundigheid een successvol stroomgroepenbedrijf uitbouwde.

Jaren later nam ik het bedrijf over en bouwde met dezelfde passie en deskundigheid dagelijks verder om klanten de beste service te geven die ze verdienen.

We zijn dus ondertussen al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in verhuur van stroomgroepen, kabels en verdeelkasten.

Hoe onderscheiden wij ons?

Specialiteit: Leveren & plaatsen van kabels, verdeelkasten op beurzen, dag-/avondmarkten, watervoorzieningsinstallaties, ...

Kwaliteit en veiligheid dragen wij hoog in het vaandel en dit zult u merken bij iedere opdracht die we voor u uitvoeren.

Persoonlijk contact zonder tussenpersonen onderscheid ons van andere bedrijven.

Voor ieder evenement bekijken we samen met u welke mobiele stroomgroep en toebehoren het beste past en leveren we stipt op een afgesproken tijdstip en plaats.

Onze Ligging

Dankzij onze centrale ligging in Oostkamp kunnen heel wat sectoren in Vlaanderen en ver daarbuiten al jaren rekenen op ons uitgebreid gamma aan mobiele stroomgroepen en toebehoren en dit vooral met professioneel advies, 24/7 bereikbaarheid, nauwgezette opvolging en topservice!

Lees meer over ons verhuur

© POWERLAMS BV 2024 - Alle Rechten Voorbehouden